Velkommen til Hvaler Camping AS

-Hytter

Hytte med 2 sengeplasser (har 2 sengeplasser ekstra på en lav hems). Campinghyttene er utstyrt med enkelt kjøkkenutstyr, kokemuligheter og kjøleskap. Campinghyttene har ikke innlagt toalett og vann, men ligger i kort avstand til sanitæranlegget. Utemøbler.

Pris: 500 ink. mva pr døgn.

Hytte med 5 sengeplasser er utstyrt med enkelt kjøkkenutstyr, kokemuligheter og kjøleskap. Campinghytten har innlagt toalett, kaldt og varmt vann. Egen kjøkkenkrok og liten stue. Campinghytten har 2 soverom oppe på hemsen (gåhøyde i midten). Utemøbler.

Pris: 32.000 ink. mva pr år. 800 ink. mva pr døgn.

Hytte med 6 sengeplasser. Campinghyttene er utstyrt med enkelt kjøkkenutstyr, kokemuligheter og kjøleskap. Disse hyttene har innlagt toalett, kaldt og varmt vann. Hytten har ett soverom nede med 2 sengeplasser, samt 4 sengeplasser på lav hems (ikke gå høyde). Utemøbler.

Pris: 32.000 ink. mva pr år.

Fritidsbolig med 14 sengeplasser. Fritidsboligen er utstyrt med kjøkkenutstyr, kokemuligheter og kjøleskap. Denne har innlagt toalett, kaldt og varmt vann, dusj, oppvaskmaskin, vaskemaskin. Boligen har 2 soverom nede med tilsammen 4 sengeplasser, samt 3 soverom med dobbeltsenger. Det er også en liten sovekrok med 1 sengeplass. 3 ekstrasenger. Utemøbler. Tilgjengelig på ukesbasis i juli.
 

Vi leier ut hytter på døgn- og uke- samt sesongbasis.

Priser fra pr døgn: 500 ink. mva